Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til SigvegalProfilbildet til pitt76Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til DonGrisProfilbildet til bbck osloProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til zethProfilbildet til troendern93Profilbildet til poffenProfilbildet til petzlProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til JupiterProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til jarlemann
Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til DragongirlProfilbildet til dia***Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til *Punky*Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til shado33Profilbildet til Handyman40
  • 2 år, 10 måneder siden

    Osl38

    Osl38‘s profil ble oppdatert 2 år, 10 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje