Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til poffenProfilbildet til simonaProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til someboyProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til two-playfulProfilbildet til Torill1979Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til nattroseProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Spindel
Profilbildet til kmfantProfilbildet til nada000Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til NeonProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til westpar76Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til just myselfProfilbildet til jannis25Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til MariusProfilbildet til Niko9Profilbildet til OlavsenProfilbildet til Drifter4u

Osl38

@mann2575
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Osl38:Disse profilene har Osl38 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje