Profilbildet til sexworker202Profilbildet til kinky667Profilbildet til Erik1337Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Crazy92Profilbildet til ThomasassProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til LululuuProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)
Profilbildet til m52aProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til ToremannProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til jente2011Profilbildet til YouwishProfilbildet til LangbeinProfilbildet til burndocProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til MehtevasProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til SjtProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til AfroManProfilbildet til SalsaDanser`n

Osl38

@mann2575
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Osl38:Disse profilene har Osl38 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 47 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 47 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 6 måneder, 1 uke siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje