Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Reisende40Profilbildet til FreshnessProfilbildet til ChivasProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til CalaDorProfilbildet til engenanjaProfilbildet til zethProfilbildet til .LisetvProfilbildet til SnæxProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Sonny55Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til bait69Profilbildet til pierceddick
Profilbildet til RantazticProfilbildet til IronheartProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Siba44Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til BotanicalProfilbildet til SammiProfilbildet til petzlProfilbildet til babybooProfilbildet til FrStadPassiv

Osl38

@mann2575
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Osl38:Disse profilene har Osl38 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 4 timer, 17 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 6 timer, 13 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 3 måneder, 1 uke siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje