Profilbildet til Angel84Profilbildet til shinY_Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Angel4uProfilbildet til NåProfilbildet til lekenergodProfilbildet til dewill77Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Bimann43Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til brollProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Siba44
Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til SupermannProfilbildet til KatherineProfilbildet til KvastenProfilbildet til pvcloveProfilbildet til SoffiProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til BullseyeProfilbildet til petrus1956Profilbildet til ThomasassProfilbildet til MedusaProfilbildet til ReidarProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Zuurie2

Osl38

@mann2575
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Osl38:Disse profilene har Osl38 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Osl38

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Aktivitetspartner (kamerat)

Min sexstatus

Homo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje