Profilbildet til ExodiaProfilbildet til AlexsProfilbildet til BullseyeProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til sluggernProfilbildet til DavinciProfilbildet til engenanjaProfilbildet til SimProfilbildet til hawe35Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til LululuuProfilbildet til JupiterProfilbildet til kmfantProfilbildet til MedPåAlt
Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til NordJente90Profilbildet til someboyProfilbildet til MizzyProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til kaiasoProfilbildet til NeonProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til godsg1Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Sir John

mann31vesterålen

@mann31hadsel
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt mann31vesterålen:Disse profilene har mann31vesterålen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje