Profilbildet til pitt76Profilbildet til MedusaProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til AmpriProfilbildet til DionysusProfilbildet til TingTongProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til dia***Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til BecksProfilbildet til LatexmannProfilbildet til coolchic101Profilbildet til faded
Profilbildet til mizzyProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til trond`enProfilbildet til naitsProfilbildet til ballderProfilbildet til bamsefarProfilbildet til ManimalProfilbildet til moss73Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til stuve92Profilbildet til EvensProfilbildet til TengilProfilbildet til xdresser

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje