Profilbildet til DonGrisProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Modesty56Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til SarlimeProfilbildet til ole322Profilbildet til chipProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til DragongirlProfilbildet til bwillyProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til CalaDorProfilbildet til zethProfilbildet til Androx0Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)
Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til lauraloveProfilbildet til TheMissProfilbildet til nattroseProfilbildet til sola50Profilbildet til petzlProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til DavinciProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til ToremannProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes
  • 1 uke, 3 dager siden

    manneni

    manneni ble et registrert medlem 1 uke, 3 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje