Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til toro60Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til buskerudProfilbildet til TearyProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til naitsProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til @nn@Profilbildet til BittenProfilbildet til jarlemannProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til HerskerVestfold74®
Profilbildet til vårkåtProfilbildet til LululuuProfilbildet til sluggernProfilbildet til Trappani89Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til GogT1971Profilbildet til solaProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til 33Profilbildet til JontassProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til binittedal31Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til hattifnattene00
  • 5 måneder siden

    manneni

    manneni ble et registrert medlem 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje