Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til ellenProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til sabriinaProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til TingTongProfilbildet til DorransProfilbildet til IngegardProfilbildet til Haakon92Profilbildet til hank95Profilbildet til lekenergodProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til jenand
Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til SjtProfilbildet til YongProfilbildet til ingoladProfilbildet til ani5Profilbildet til Sonny55Profilbildet til two-playfulProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til 59modellProfilbildet til NataProfilbildet til KosMusProfilbildet til UerfarenProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til kajabiProfilbildet til sjøkjeks

mannstavanger

@mannstavanger
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt mannstavanger:Disse profilene har mannstavanger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje