Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til StianProfilbildet til freaky2Profilbildet til ScorpionProfilbildet til davidandreProfilbildet til JavhaxProfilbildet til blaithinProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til ZaxProfilbildet til ChivasProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til simonaProfilbildet til BluwProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til 22 swe Oslo
Profilbildet til sweettortureProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til swedmanProfilbildet til FreshnessProfilbildet til ingoladProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til MissMProfilbildet til freezinProfilbildet til Cd28Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til nina1992Profilbildet til ninatvProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Siba44Profilbildet til Tordenspyd

mannstavanger

@mannstavanger
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt mannstavanger:Disse profilene har mannstavanger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje