Profilbildet til Roger84Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til MortenBProfilbildet til XjanneProfilbildet til Erik1337Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til NjordProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til RubberkingProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til RosjerProfilbildet til Andii
Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til TheRose49Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til AskimMannProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til norseman9Profilbildet til bwillyProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til OsloG21Profilbildet til chipProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til fridafrida

mannstavanger

@mannstavanger
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt mannstavanger:Disse profilene har mannstavanger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje