Profilbildet til golfbearProfilbildet til Angel84Profilbildet til XenaProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Ramp78Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til pellepoleProfilbildet til RockDudeProfilbildet til superteddProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til KiwienProfilbildet til DrulProfilbildet til BluwProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Fredbo_Stavanger
Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til RixnProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til badboy1986Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til pvcloveProfilbildet til BistvgProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til testomanProfilbildet til qwerty19

mannstavanger

@mannstavanger
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt mannstavanger:Disse profilene har mannstavanger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje