Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Man30303Profilbildet til simonaProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til guttenProfilbildet til RosjerProfilbildet til JimBodenProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Jan46Profilbildet til MrVoldProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til 33Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til rikkeintim
Profilbildet til JiJiProfilbildet til EscobarProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til ValeriaProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til JosepProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til OsloG21Profilbildet til PussiProfilbildet til bbck oslo

mannstavanger

@mannstavanger
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt mannstavanger:Disse profilene har mannstavanger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje