Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til BBW28Profilbildet til JaNuSProfilbildet til TheMissProfilbildet til hgsd1Profilbildet til LamatryneProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Reisende40Profilbildet til XL KukkProfilbildet til parivestProfilbildet til vickycdProfilbildet til elghodeProfilbildet til Reina21Profilbildet til guttenProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til IsDronninga47
Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til mrtoreProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til nina1992Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til JiJiProfilbildet til poopITboyProfilbildet til OralProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til OdinProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Reina21Profilbildet til Sadominator

mannstavanger

@mannstavanger
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt mannstavanger:Disse profilene har mannstavanger besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

mannstavanger

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Elsker frekk chat her på Eros

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje