Profilbildet til pia1975Profilbildet til carogirlProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til halloisProfilbildet til DorransProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Andersen89Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til DionysusProfilbildet til SnæxProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til julieProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til tromsopar80
Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til runAProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til VictorProfilbildet til stuve92Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til AlekProfilbildet til troendern93Profilbildet til poopITboyProfilbildet til MaykieProfilbildet til bergen89Profilbildet til Marwin

mannstavanger

@mannstavanger
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt mannstavanger:Disse profilene har mannstavanger besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

mannstavanger

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Elsker frekk chat her på Eros

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje