Profilbildet til ReidarProfilbildet til leandroProfilbildet til Sonny55Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til eddi1000Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til LatexfunProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til YongProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til latex66Profilbildet til RockDudeProfilbildet til *Punky*Profilbildet til TheRose49Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)
Profilbildet til SkårnesProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til SakoProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til jeanettekProfilbildet til På_søkProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til beitoProfilbildet til MartinosloProfilbildet til pytagorasProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Mossing34Profilbildet til cat68

ÅsaneG20

@marberg
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt ÅsaneG20:Disse profilene har ÅsaneG20 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje