Profilbildet til AndroidProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til L_KProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til silverProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Joey77Profilbildet til nord88Profilbildet til mrtoreProfilbildet til MissyMooProfilbildet til TigerProfilbildet til sjømannProfilbildet til SussProfilbildet til dewill77
Profilbildet til BjoernProfilbildet til Oslo27Profilbildet til julieProfilbildet til DorransProfilbildet til ElleseusProfilbildet til xdresserProfilbildet til miss76Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til **WanjaProfilbildet til ToremannProfilbildet til SpindelProfilbildet til IronheartProfilbildet til !!sweetie

ÅsaneG20

@marberg
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt ÅsaneG20:Disse profilene har ÅsaneG20 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje