Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til karlaaProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til troendern93Profilbildet til foresterProfilbildet til LeticiaProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Julie00Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til jan50Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til poffenProfilbildet til mrtoreProfilbildet til ingwardo82
Profilbildet til hawe35Profilbildet til karlaaProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til NeonProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til ManimalProfilbildet til Tony21Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til ellenProfilbildet til Lars80Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til FreshnessProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Slappen72

ÅsaneG20

@marberg
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt ÅsaneG20:Disse profilene har ÅsaneG20 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje