Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til freaky2Profilbildet til EscobarProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til NordlandProfilbildet til ErogenProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til TheMissProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Kalle2Profilbildet til vekten75Profilbildet til OsloG21Profilbildet til AvalonProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til Skorpionen
Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til Angel4uProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til CulprateProfilbildet til sluggernProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til just myselfProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til BotanicalProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til afrikarProfilbildet til Slave g23

ÅsaneG20

@marberg
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt ÅsaneG20:Disse profilene har ÅsaneG20 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje