Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til stuve92Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til TheRose49Profilbildet til mindwtoProfilbildet til AyakachanProfilbildet til .LisetvProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til mizzyProfilbildet til Alexander44Profilbildet til freaky2Profilbildet til OdinProfilbildet til hawe35Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til EvensProfilbildet til oslo-mann
Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til synnyProfilbildet til @nn@Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til xtrProfilbildet til KiwienProfilbildet til StrazoProfilbildet til virtuveProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til maler.nProfilbildet til RogermadsProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til På_søk

ÅsaneG20

@marberg
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt ÅsaneG20:Disse profilene har ÅsaneG20 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje