Profilbildet til Haakon92Profilbildet til BadboyProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til krsflortProfilbildet til Par på camProfilbildet til hgsd1Profilbildet til ani5Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til TheReaderProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til leandroProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til Staale
Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til @nn@Profilbildet til kinky667Profilbildet til .tvliseProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til EvensProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til komigje69Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til bergen89Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Tara84

ÅsaneG20

@marberg
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt ÅsaneG20:Disse profilene har ÅsaneG20 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 47 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 47 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje