Profilbildet til Androx0Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til pvcloveProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til nattroseProfilbildet til veilchenProfilbildet til jens41Profilbildet til ArousalProfilbildet til buskerudProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til dia***Profilbildet til AndyrjProfilbildet til ElviraProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Homme
Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til ZeroProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Joey77Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til AlexsProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til dogbayProfilbildet til BittenProfilbildet til Reina21Profilbildet til orro75Profilbildet til Klar 79

ÅsaneG20

@marberg
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt ÅsaneG20:Disse profilene har ÅsaneG20 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 41 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 41 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje