Profilbildet til ThomasassProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til BittenProfilbildet til lauraloveProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til NordlandProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til bad666boyProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til BabyWProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Oslogutt45
Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til RomeoProfilbildet til KjellarProfilbildet til kajabiProfilbildet til StaaleProfilbildet til moss73Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til ElyProfilbildet til Andrea90Profilbildet til runAProfilbildet til lovebbwProfilbildet til BluwProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til tinaProfilbildet til osllopar_27

marita

@marita
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt marita:Disse profilene har marita besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje