Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til C.lop14Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til HexaProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til ShineProfilbildet til xdresserProfilbildet til NordJente90Profilbildet til jannis25Profilbildet til colargolProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Reidar
Profilbildet til Stine1986Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til MeeowProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til mindwtoProfilbildet til englevingerProfilbildet til hotnoProfilbildet til BjornchProfilbildet til naitsProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til LadyStarProfilbildet til AlesioProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til Ole Kristian 1990

marita

@marita
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt marita:Disse profilene har marita besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje