Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til BistvgProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til XjanneProfilbildet til Julie00Profilbildet til StavangerProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til EvensProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til bunnyProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til marita
Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til DragongirlProfilbildet til NightdiverProfilbildet til sweden boyProfilbildet til XL KukkProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til bunnyProfilbildet til Tony21Profilbildet til sverre89Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til apeeassProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Mr Nilsen

marita

@marita
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt marita:Disse profilene har marita besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje