Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til RomeoProfilbildet til fridafridaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til ballderProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til freaky2Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til KiwienProfilbildet til xantippeProfilbildet til Tinkerbell
Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til LissaProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til BullseyeProfilbildet til ExodiaProfilbildet til BjornchProfilbildet til BiparProfilbildet til plusSProfilbildet til DorransProfilbildet til BecksProfilbildet til ZizouProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Man30303Profilbildet til LookmeProfilbildet til SigvegalProfilbildet til røyskatta

marita

@marita
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt marita:Disse profilene har marita besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje