Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Tine cdProfilbildet til kinky667Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Man30303Profilbildet til Isabella10Profilbildet til JærguttenProfilbildet til maler.nProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til ZaxProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Zizou
Profilbildet til SammiProfilbildet til LissaProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til LatexmannProfilbildet til SakoProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til hawe35Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til stuve92Profilbildet til sexworker202

marita

@marita
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt marita:Disse profilene har marita besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje