Profilbildet til NordJente90Profilbildet til bby123Profilbildet til L_KProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til KvastenProfilbildet til AlexanderProfilbildet til nord88Profilbildet til Cd28Profilbildet til LadyStarProfilbildet til Haakon92Profilbildet til BillProfilbildet til ChivasProfilbildet til Kas=)Profilbildet til kjelli77Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til **Wanja
Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Lez 40Profilbildet til lekenergodProfilbildet til m52aProfilbildet til ErogenProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Mystical34Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til LauVauProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til naitsProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til MidasProfilbildet til DemonMaggoy

marita

@marita
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt marita:Disse profilene har marita besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje