Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til mrtoreProfilbildet til colargolProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til swedmanProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til silverProfilbildet til mizzyProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til ElyProfilbildet til par_30Profilbildet til HardRockProfilbildet til kjelli77Profilbildet til DjeimiProfilbildet til Ajscream
Profilbildet til testomanProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til dia***Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til yanaProfilbildet til monique tvProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til dp72Profilbildet til AjscreamProfilbildet til sisunorProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til LamatryneProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Trudelutt

marita

@marita
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt marita:Disse profilene har marita besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje