Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til AlexanderProfilbildet til lauraloveProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til LeneaProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til hgsd1Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til elghodeProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til two-playfulProfilbildet til KvinnenProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Swededarter
Profilbildet til DorransProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til KosMusProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Lez 40Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til AndroidProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til yana

marita

@marita
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt marita:Disse profilene har marita besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje