Profilbildet til yanaProfilbildet til Lars80Profilbildet til MannValdresProfilbildet til toro60Profilbildet til C.lop14Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Niko9Profilbildet til pia1975Profilbildet til TearyProfilbildet til lekenergodProfilbildet til AndiiProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til RosjerProfilbildet til sluggernProfilbildet til Dreamboy78
Profilbildet til Mass SageProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til eddi1000Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Thea92Profilbildet til talkmanProfilbildet til søker sexProfilbildet til Lars80Profilbildet til MaykieProfilbildet til jannis25Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Jan46

marita

@marita
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt marita:Disse profilene har marita besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje