Profilbildet til Per SProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til ThomasassProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til poopITboyProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til L_KProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til SnæxProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Grom87Profilbildet til MizzyProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til pytagoras
Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til two-playfulProfilbildet til chipProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til ShjalomProfilbildet til StrazoProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til OdinProfilbildet til knny88Profilbildet til toro60Profilbildet til julieProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til leandroProfilbildet til **Wanja

marita

@marita
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt marita:Disse profilene har marita besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje