Profilbildet til stian93Profilbildet til golfbearProfilbildet til CulprateProfilbildet til Dotto81Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Cd28Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til XenaProfilbildet til TheRose49Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Bodøe-mann-27
Profilbildet til petrus1956Profilbildet til SkårnesProfilbildet til AnMy99Profilbildet til jarlemannProfilbildet til kennethProfilbildet til trisvikProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til SherylProfilbildet til nelg90Profilbildet til godsg1Profilbildet til MissyMooProfilbildet til StaaleProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til LeticiaProfilbildet til eddi1000

marita

@marita
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt marita:Disse profilene har marita besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

marita

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje