Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til NåProfilbildet til L_KProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Plu2Profilbildet til TheRose49Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Klar 79Profilbildet til 33Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Vanessa Storm(TV)
Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Kate WProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Androx0Profilbildet til jente2011Profilbildet til solaProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til OralProfilbildet til wille455Profilbildet til maritaProfilbildet til AjscreamProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til CatherineVonZuiden

marita

@marita
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt marita:Disse profilene har marita besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

marita

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje