Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til latex66Profilbildet til NallexyProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til ZaxProfilbildet til MolliProfilbildet til AlekProfilbildet til TengilProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Caleron86Profilbildet til mrtoreProfilbildet til RockhardOslo
Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til trond`enProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til HommeProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til sluggernProfilbildet til InsomniaProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til beitoProfilbildet til shivaProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til urokraakeProfilbildet til Tobben28Profilbildet til JaNuS

Marius

@marius1978
aktiv 5 år, 8 måneder siden
I need some sex… Vis
Disse profilene har besøkt Marius:Disse profilene har Marius besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje