Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til NannaProfilbildet til Difference___Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til miss76Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til IntrMannProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til RockhardOslo
Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til maritaProfilbildet til TommybProfilbildet til GhroltProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til testomanProfilbildet til swedmanProfilbildet til SherylProfilbildet til .tvliseProfilbildet til SpindelProfilbildet til MeeowProfilbildet til LookmeProfilbildet til SkårnesProfilbildet til ToyenProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Ninna

Marius

@marius1978
aktiv 4 år, 3 måneder siden
I need some sex… Vis
Disse profilene har besøkt Marius:Disse profilene har Marius besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje