Profilbildet til jan50Profilbildet til dia***Profilbildet til IntrMannProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Kalle2Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til SwededarterProfilbildet til brollProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Hilde79Profilbildet til fintparProfilbildet til Man30303Profilbildet til stian93Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Kimmern
Profilbildet til @nn@Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til nafaProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til XenaProfilbildet til smoker;)Profilbildet til KaisaProfilbildet til monique tvProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til runAProfilbildet til ShineProfilbildet til mark04Profilbildet til sjømann

Marius

@marius1978
aktiv 4 år, 7 måneder siden
I need some sex… Vis
Disse profilene har besøkt Marius:Disse profilene har Marius besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje