Profilbildet til ManimalProfilbildet til MissMProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Singel49Profilbildet til YongProfilbildet til SupermannProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til RockDudeProfilbildet til MelekProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Lill17Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til trond`en
Profilbildet til AinaCdProfilbildet til HazeProfilbildet til snirlenProfilbildet til BittenProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til simonaProfilbildet til nelg90Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til stian93Profilbildet til DragongirlProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Cd28Profilbildet til henrkjar

Marius

@marius1978
aktiv 5 år, 2 måneder siden
I need some sex… Vis
Disse profilene har besøkt Marius:Disse profilene har Marius besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje