Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til LatexleahProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til xdresserProfilbildet til kajabiProfilbildet til Lill17Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til MM77Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til LeticiaProfilbildet til SwededarterProfilbildet til dia***Profilbildet til hawe35Profilbildet til NordJente90
Profilbildet til Hilde79Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til AfroManProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til urokraakeProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til SoffiProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til OlavsenProfilbildet til KjellarProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til mizzyProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til SnæxProfilbildet til CdrypaProfilbildet til FrkHeidi

Marius

@marius1978
aktiv 5 år, 5 måneder siden
I need some sex… Vis
Disse profilene har besøkt Marius:Disse profilene har Marius besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje