Profilbildet til JosepProfilbildet til CulprateProfilbildet til IngegardProfilbildet til SnæxProfilbildet til AndyrjProfilbildet til LululuuProfilbildet til NowheremanProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til BergenoProfilbildet til LatexleahProfilbildet til joniProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Asveig
Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til foresterProfilbildet til KiwienProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til XjanneProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til VigdisProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Lica89Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Caleron86Profilbildet til sverre89

Marius

@marius1978
aktiv 4 år, 6 måneder siden
I need some sex… Vis
Disse profilene har besøkt Marius:Disse profilene har Marius besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje