Profilbildet til KongenProfilbildet til KvastenProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til El DiabloProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til xdresserProfilbildet til mizzyProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Handyman40Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Just4youProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til GhroltProfilbildet til xtr
Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Leto78Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til ExodiaProfilbildet til julieProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Cato1977Profilbildet til AsveigProfilbildet til Solros72Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til bunnyProfilbildet til bwillyProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til JærguttenProfilbildet til binittedal31

Marius

@marius1978
aktiv 4 år, 11 måneder siden
I need some sex… Vis
Disse profilene har besøkt Marius:Disse profilene har Marius besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje