Profilbildet til MelekProfilbildet til KongenProfilbildet til mrroyalProfilbildet til MandrakeProfilbildet til solaProfilbildet til pitt76Profilbildet til KiwienProfilbildet til KimmernProfilbildet til LåtteProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til JaNuSProfilbildet til RockDudeProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Mrbig
Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Angel4uProfilbildet til KatherineProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Cato1977Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til DodraugenProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til apeeassProfilbildet til elghodeProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Hulder1Profilbildet til shaftyProfilbildet til jan50Profilbildet til Toyen

Marius

@marius1978
aktiv 4 år, 4 måneder siden
I need some sex… Vis
Disse profilene har besøkt Marius:Disse profilene har Marius besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje