Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til jonas93Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til petzlProfilbildet til BecksProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til godsg1Profilbildet til leandroProfilbildet til elghodeProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Cecilie95
Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til PSYllonProfilbildet til JiJiProfilbildet til BullseyeProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til StianProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Trh1980Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til gameroslProfilbildet til MartinosloProfilbildet til StrazoProfilbildet til sanja

sola

@martha
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt sola:Disse profilene har sola besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje