Profilbildet til MizzyProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til komigje69Profilbildet til Tobben28Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til ellenProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til sweden boyProfilbildet til angelica96Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til sexypar85Profilbildet til Tony21Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til AzathothProfilbildet til sjømann
Profilbildet til Reina21Profilbildet til NeonProfilbildet til NallexyProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til apeeassProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til DrulProfilbildet til halloisProfilbildet til kjelli77Profilbildet til bergenm30Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til naitsProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til tromsopar80

sola

@martha
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt sola:Disse profilene har sola besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje