Profilbildet til TuttaProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til nina1992Profilbildet til SupermannProfilbildet til smoker;)Profilbildet til BergenoProfilbildet til nord88Profilbildet til two-playfulProfilbildet til TordenspydProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til joniProfilbildet til snirlenProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til bergen89Profilbildet til staalmannen
Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til CarrieProfilbildet til GiggSProfilbildet til MatteStProfilbildet til vanosm52Profilbildet til solaProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til moss73Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til cat68Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til Telemann88Profilbildet til afrikarProfilbildet til Mizzy

sola

@martha
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt sola:Disse profilene har sola besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje