Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til InnlandetProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til StrazoProfilbildet til SuzProfilbildet til SiljeProfilbildet til northkickProfilbildet til NylongummiProfilbildet til RosjerProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til krsflortProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til LærerenProfilbildet til TigerProfilbildet til AnMy99
Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til julieProfilbildet til StianProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til westpar76Profilbildet til HexaProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til babybooProfilbildet til RubberkingProfilbildet til orphansProfilbildet til ScorpionProfilbildet til krsflortProfilbildet til TheRose49

sola

@martha
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt sola:Disse profilene har sola besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje