Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til LeticiaProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Lill17Profilbildet til trannyboyProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til moss73Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til TheMissProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til mrtore
Profilbildet til joniProfilbildet til SakoProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til sverre89Profilbildet til trannyboyProfilbildet til DjeimiProfilbildet til skurk3Profilbildet til swedmanProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til SarlimeProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til TonyMontana

Martinoslo

@martinoslo
aktiv 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Martinoslo:Disse profilene har Martinoslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje