Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til knny88Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til Hemne72Profilbildet til LizzyProfilbildet til .tvliseProfilbildet til NettstedetProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til babybooProfilbildet til lalaparProfilbildet til Moonlight Shadow
Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til HommeProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til frekkis71Profilbildet til Dotto81Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Nic94Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til mrtoreProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Cpt.NeMo

Martinoslo

@martinoslo
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Martinoslo:Disse profilene har Martinoslo besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 34 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 34 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 uker, 3 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje