Profilbildet til lauraloveProfilbildet til troendern93Profilbildet til OsloG21Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til SylvesterProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til BBW28Profilbildet til hank95Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til TearyProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Kate WProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til pvclove
Profilbildet til johnrunProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til pia1975Profilbildet til RJProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Floppa1Profilbildet til solaProfilbildet til davidandreProfilbildet til MrVoldProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til xtrProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til LissaProfilbildet til NinnaProfilbildet til Golden Brown Oslo

Martinoslo

@martinoslo
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Martinoslo:Disse profilene har Martinoslo besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Martinoslo

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje