Profilbildet til Niko9Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til carmellaProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til ChivasProfilbildet til orphansProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til urokraakeProfilbildet til Slappen72Profilbildet til apeeassProfilbildet til XL KukkProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til testoman
Profilbildet til vekten75Profilbildet til InnlandetProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Tobben28Profilbildet til SarlimeProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til pierceddickProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til MusashiProfilbildet til GeiriProfilbildet til TheReader

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje