Profilbildet til søker sexProfilbildet til jonas93Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til bwillyProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til charlotee23Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til bad666boyProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til røyskattaProfilbildet til englevingerProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til sola
Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til BiparProfilbildet til Flekka18Profilbildet til BottomProfilbildet til kennethProfilbildet til binittedal31Profilbildet til poopITboyProfilbildet til NettstedetProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Trappani89Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Geirern92Profilbildet til AjscreamProfilbildet til AzathothProfilbildet til AvalonProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSex

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje