Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til ani5Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til latino123Profilbildet til JærguttenProfilbildet til EscobarProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til mizzyProfilbildet til trannyboyProfilbildet til AskimMannProfilbildet til jente2011Profilbildet til Solros72
Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til PhenrikProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til **WanjaProfilbildet til ValeriaProfilbildet til sluggernProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til DionysusProfilbildet til GeiriProfilbildet til afrikarProfilbildet til XenaProfilbildet til chipProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til foresterProfilbildet til KinkyBiJente

Masserer_deg

@massererdeg
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Masserer_deg:Disse profilene har Masserer_deg besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje