Profilbildet til akane21Profilbildet til DrulProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til lovebbwProfilbildet til MortenBProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til nord88Profilbildet til røyskattaProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Dreamboy78
Profilbildet til pierceddickProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til SKubrickProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til afrikarProfilbildet til shaftyProfilbildet til orro75Profilbildet til northkickProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til LissaProfilbildet til ani5Profilbildet til BiparProfilbildet til cruisefrøkna

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje