Profilbildet til TordenspydProfilbildet til FinelineProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til maritaProfilbildet til simonaProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til SoffiProfilbildet til AfroManProfilbildet til xantippeProfilbildet til SwededarterProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til fridafridaProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til sexypar85Profilbildet til ElleseusProfilbildet til Langbein
Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til qwerty19Profilbildet til XL KukkProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til 2KosProfilbildet til MatteStProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til silverProfilbildet til HardRockProfilbildet til Klar 79Profilbildet til BiparProfilbildet til Hemne72Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Mr.Bombastic

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje