Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til HardRockProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til miss76Profilbildet til kajabiProfilbildet til MizzyProfilbildet til Geirern92Profilbildet til GiggSProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til elghodeProfilbildet til Niko9Profilbildet til Rosjer
Profilbildet til RJProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til NordlandProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til moss73Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til ole322Profilbildet til godsg1Profilbildet til OlavsenProfilbildet til StrazoProfilbildet til Andersen89Profilbildet til mrroyal

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje