Profilbildet til TordenspydProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Mr.XProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til FreshnessProfilbildet til trisvikProfilbildet til solaProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til AndyrjProfilbildet til xantippeProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til BBW28Profilbildet til Miss
Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til NordJente90Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Crazy92Profilbildet til AlexanderProfilbildet til EvensProfilbildet til miss76Profilbildet til RJProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Handyman40Profilbildet til kmfantProfilbildet til hank95Profilbildet til krsflortProfilbildet til Sigvegal

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje