Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til vickycdProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til spruksProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til JontassProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til dewill77Profilbildet til henrkjarProfilbildet til **WanjaProfilbildet til bergen89Profilbildet til karlaaProfilbildet til G94skedsmo
Profilbildet til mindwtoProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til SnæxProfilbildet til AfroManProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til MidasProfilbildet til Par på cam

Masserer_deg

@massererdeg
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Masserer_deg:Disse profilene har Masserer_deg besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje