Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til JosepProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til buskerudProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til kmfantProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til NjordProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Ntrøndere
Profilbildet til nina1992Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til SakoProfilbildet til ExosProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til MartinosloProfilbildet til sanjaProfilbildet til VildeeeProfilbildet til GogT1971Profilbildet til testomanProfilbildet til UerfarenProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til ToyenProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til lekenbie36

Masserer_deg

@massererdeg
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Masserer_deg:Disse profilene har Masserer_deg besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 11 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 11 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje