Profilbildet til sluggernProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til RubberkingProfilbildet til Torill1979Profilbildet til JM28Profilbildet til SkårnesProfilbildet til TuttaProfilbildet til eddi1000Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til AndyrjProfilbildet til zethProfilbildet til **WanjaProfilbildet til MusashiProfilbildet til supertedd
Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til bakerProfilbildet til BecksProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til HebroProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til GoldenProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til SportoguyProfilbildet til LauVauProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til NoMoreMrNiceguy

Masserer_deg

@massererdeg
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Masserer_deg:Disse profilene har Masserer_deg besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 57 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 57 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje