Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til ChivasProfilbildet til maritaProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Per SProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til krsflortProfilbildet til freaky2Profilbildet til knny88Profilbildet til NataProfilbildet til RubberkingProfilbildet til SkårnesProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til Victor
Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til blaithinProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til dp72Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til BadboyProfilbildet til Lathams

Masserer_deg

@massererdeg
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Masserer_deg:Disse profilene har Masserer_deg besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Masserer_deg

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje