Profilbildet til DrYvilProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til BergenoProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til swedmanProfilbildet til KogKProfilbildet til XjanneProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til AvalonProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Galloper1989
Profilbildet til CulprateProfilbildet til eddi1000Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til knny88Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til shaftyProfilbildet til simonaProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til RantazticProfilbildet til AndroidProfilbildet til TommybProfilbildet til BBW28Profilbildet til faithProfilbildet til Midas

Masserer_deg

@massererdeg
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Masserer_deg:Disse profilene har Masserer_deg besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Masserer_deg

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje