Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Passivg19Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til LeneaProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Leto78Profilbildet til NordlandProfilbildet til Trappani89Profilbildet til par_30Profilbildet til DrulProfilbildet til uzi69Profilbildet til trond`enProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til ZeroProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til krsandgutt88
Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til BittenProfilbildet til synnyProfilbildet til 2KosProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til sjømannProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til naitsProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Caleron86Profilbildet til orro75Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Lenaa23

Masserer_deg

@massererdeg
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Masserer_deg:Disse profilene har Masserer_deg besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Masserer_deg

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje