Profilbildet til XenaProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til IronheartProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til AinaCdProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til RonnProfilbildet til kastrdProfilbildet til i love boysProfilbildet til CdrypaProfilbildet til AlekProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til BotanicalProfilbildet til LilliMyProfilbildet til MissProfilbildet til TonyMontana
Profilbildet til Handyman40Profilbildet til love one anotherProfilbildet til jenandProfilbildet til Alexander44Profilbildet til sexypar85Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til ElinesProfilbildet til vekten75Profilbildet til ak00nProfilbildet til BadboyProfilbildet til SherylProfilbildet til TengilProfilbildet til akane21Profilbildet til wille455Profilbildet til vickycd

Master33 Bergen

@mastergutt
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Søker slavegutt Bergen nybegynner eller erfaren spiller ingen rolle, kan lære opp Vis
Disse profilene har besøkt Master33 Bergen:Disse profilene har Master33 Bergen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje