Profilbildet til nada000Profilbildet til Osl38Profilbildet til bamsefarProfilbildet til SwededarterProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til KvinnenProfilbildet til NylongummiProfilbildet til IngunnProfilbildet til Angel84Profilbildet til CharlesProfilbildet til dia***Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til AlesioProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Alek
Profilbildet til BecksProfilbildet til eddi1000Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Geirern92Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til westpar76Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Nic94Profilbildet til DorransProfilbildet til Andersen89Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Insomnia

Master33 Bergen

@mastergutt
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Søker slavegutt Bergen nybegynner eller erfaren spiller ingen rolle, kan lære opp Vis
Disse profilene har besøkt Master33 Bergen:Disse profilene har Master33 Bergen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje