Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til AlexanderProfilbildet til nada000Profilbildet til jens41Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Matiine123Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til sabriinaProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til MikeProfilbildet til TommybProfilbildet til stian93Profilbildet til TranseMann30
Profilbildet til StrazoProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Mossing34Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til swedmanProfilbildet til MoaProfilbildet til XenaProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til apeeassProfilbildet til NordJente90Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til sweden boyProfilbildet til SvantepriProfilbildet til MortenBProfilbildet til TrhMann1973

Master33 Bergen

@mastergutt
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Søker slavegutt Bergen nybegynner eller erfaren spiller ingen rolle, kan lære opp Vis
Disse profilene har besøkt Master33 Bergen:Disse profilene har Master33 Bergen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje