Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til AnMy99Profilbildet til monique tvProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til bamsefarProfilbildet til MrbigProfilbildet til røyskattaProfilbildet til temptationProfilbildet til DionysusProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til KosMusProfilbildet til ElyProfilbildet til Just4youProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Kas=)
Profilbildet til *Punky*Profilbildet til foresterProfilbildet til coolchic101Profilbildet til monique tvProfilbildet til ShineProfilbildet til ValeriaProfilbildet til love one anotherProfilbildet til shinY_Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til FreshnessProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til petzlProfilbildet til sweettortureProfilbildet til marita

Master33 Bergen

@mastergutt
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Søker slavegutt Bergen nybegynner eller erfaren spiller ingen rolle, kan lære opp Vis
Disse profilene har besøkt Master33 Bergen:Disse profilene har Master33 Bergen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje