Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Flekka18Profilbildet til orro75Profilbildet til AsveigProfilbildet til dogbayProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til HardRockProfilbildet til talkmanProfilbildet til xdresserProfilbildet til Terje44Oslo
Profilbildet til LathamsProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til El DiabloProfilbildet til NjordProfilbildet til Klara31Profilbildet til sweettortureProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til maler.nProfilbildet til Stine1986Profilbildet til englevingerProfilbildet til Fin g30Profilbildet til ToremannProfilbildet til EvensProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Golden

Master33 Bergen

@mastergutt
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Søker slavegutt Bergen nybegynner eller erfaren spiller ingen rolle, kan lære opp Vis
Disse profilene har besøkt Master33 Bergen:Disse profilene har Master33 Bergen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje