Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til RememBr83Profilbildet til AlekProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til ManimalProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til MehtevasProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Romeo
Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til cat68Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Difference___Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til mark04Profilbildet til yanaProfilbildet til uzi69Profilbildet til faithProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Lica89Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Mandrake

Master33 Bergen

@mastergutt
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Søker slavegutt Bergen nybegynner eller erfaren spiller ingen rolle, kan lære opp Vis
Disse profilene har besøkt Master33 Bergen:Disse profilene har Master33 Bergen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje