Profilbildet til KaisaProfilbildet til jannis25Profilbildet til BBW28Profilbildet til afrikarProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til ElleseusProfilbildet til Helene89Profilbildet til ElviraProfilbildet til ValeriaProfilbildet til HazeProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til NikkiSissy
Profilbildet til Angel4uProfilbildet til henrkjarProfilbildet til IronheartProfilbildet til AndiiProfilbildet til røyskattaProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til SvantepriProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til StrazoProfilbildet til latino123Profilbildet til godsg1

Matiine123

@matiine123
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Matiine123:Disse profilene har Matiine123 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje