Profilbildet til bergenm30Profilbildet til RosjerProfilbildet til ZeroProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til TearyProfilbildet til synnyProfilbildet til TheMissProfilbildet til MrbigProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til OralProfilbildet til XenaProfilbildet til frekkis71Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Miss
Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til ballderProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til par_30Profilbildet til DionysusProfilbildet til stian93Profilbildet til TuttaProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Julie00Profilbildet til ZaxProfilbildet til TommybProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til LenemorProfilbildet til Kinkymaster

Matiine123

@matiine123
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Matiine123:Disse profilene har Matiine123 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje