Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til freaky2Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til MolliProfilbildet til sola50Profilbildet til mrroyalProfilbildet til ShjalomProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til DjeimiProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til HexaProfilbildet til ZizouProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Høvikmann46
Profilbildet til MusashiProfilbildet til EscobarProfilbildet til YouwishProfilbildet til moss73Profilbildet til TearyProfilbildet til Klara31Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til zethProfilbildet til Lez 40Profilbildet til LamatryneProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til joniProfilbildet til Zero

Matiine123

@matiine123
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Matiine123:Disse profilene har Matiine123 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje