Profilbildet til nina1992Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til røyskattaProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til silverProfilbildet til ValeriaProfilbildet til SuzProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til j18elverumProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til BittenProfilbildet til XjanneProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Olavsen
Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til mrroyalProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Slappen72Profilbildet til pitt76Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til Klar 79Profilbildet til SjtProfilbildet til BillProfilbildet til AzathothProfilbildet til Latex44Profilbildet til komigje69Profilbildet til BjoernProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til cruisefrøkna

Matiine123

@matiine123
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Matiine123:Disse profilene har Matiine123 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje