Profilbildet til plusSProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til simonaProfilbildet til bakerProfilbildet til 59modellProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til ZeroProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Sonny55Profilbildet til BadboyProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til sportfuck
Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til BjoernProfilbildet til StianProfilbildet til ExosProfilbildet til BadboyProfilbildet til knutbrgProfilbildet til DionysusProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til vårkåtProfilbildet til Crazy92Profilbildet til ninatvProfilbildet til trond`enProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til BistvgProfilbildet til Caleron86
  • 2 år, 8 måneder siden

    MatteSt

    MatteSt endret profilbildet sitt 2 år, 8 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje