Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Anne72Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til KjellarProfilbildet til dogbayProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til veilchenProfilbildet til petzlProfilbildet til NordJente90Profilbildet til BjoernProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Niko9Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til sjøkjeks
Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til LokerProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til StianProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til IntrMannProfilbildet til LenemorProfilbildet til ElyProfilbildet til Man30303Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til GeeFunk

Maykie

@maykie
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Maykie:Disse profilene har Maykie besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje