Profilbildet til Donatello21Profilbildet til ElyProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til jens41Profilbildet til RubberkingProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til ValeriaProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til latex66Profilbildet til eddi1000Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til mann oslProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Angrybean
Profilbildet til BottomProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til MortenBProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til sweden boyProfilbildet til yanaProfilbildet til DonGrisProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Matiine123Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til skurk3Profilbildet til burndocProfilbildet til Zuurie2

Maykie

@maykie
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Maykie:Disse profilene har Maykie besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 16 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 29 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje