Profilbildet til petrus1956Profilbildet til RememBr83Profilbildet til LamatryneProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til DavinciProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til CharlesProfilbildet til AsveigProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Plu2Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til ani5Profilbildet til krsandgutt88
Profilbildet til Grom87Profilbildet til SportoguyProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til jonas93Profilbildet til JosepProfilbildet til vesle 43Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til nina1992Profilbildet til IngunnProfilbildet til sisunorProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til RJ
  • 3 måneder, 1 uke siden

    May Husk

    May Husk ble et registrert medlem 3 måneder, 1 uke siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje