Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til yanaProfilbildet til ballderProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Ready4funProfilbildet til kmfantProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Mossing34Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til Apirak_Kapitra
Profilbildet til AyakachanProfilbildet til JavhaxProfilbildet til latino123Profilbildet til RosjerProfilbildet til KWGProfilbildet til Modesty56Profilbildet til KarinagayProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Trh1980Profilbildet til par3427Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Androx0Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til RuienProfilbildet til mindwto

Medusa

@medusa
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Medusa:Disse profilene har Medusa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje