Profilbildet til MedusaProfilbildet til ZizouProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til XjanneProfilbildet til **WanjaProfilbildet til LeneaProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Man30303Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til BecksProfilbildet til Handyman31Profilbildet til trannyboyProfilbildet til xdresserProfilbildet til chipProfilbildet til Nanna
Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til SussProfilbildet til AfroManProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til BotanicalProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til lalaparProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Lars80Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Flekka18

Medusa

@medusa
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Medusa:Disse profilene har Medusa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje