Profilbildet til ToyenProfilbildet til DorransProfilbildet til TommybProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til two-playfulProfilbildet til Angel84Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til westpar76Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til stor pungProfilbildet til DragongirlProfilbildet til badboy1986Profilbildet til sexy panda
Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til TheMissProfilbildet til veilchenProfilbildet til staalmannenProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til DorcasProfilbildet til Alexander44Profilbildet til agderProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til MissMProfilbildet til Tara84Profilbildet til foresterProfilbildet til NinnaProfilbildet til MannValdres

Medusa

@medusa
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Medusa:Disse profilene har Medusa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje