Profilbildet til **WanjaProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til LadyStarProfilbildet til bby123Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til ballderProfilbildet til MidasProfilbildet til Hilde79Profilbildet til fevikmannenProfilbildet til solaProfilbildet til KatherineProfilbildet til brollProfilbildet til agderProfilbildet til Ganjalf21
Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til ElyProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Just4youProfilbildet til ToyenProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til johnrunProfilbildet til SvantepriProfilbildet til YouwishProfilbildet til RuienProfilbildet til qwerty19Profilbildet til JosepProfilbildet til nelg90Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Nyssa

Medusa

@medusa
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Medusa:Disse profilene har Medusa besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje