Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Plu2Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til RJProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til Angel4uProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Tine cdProfilbildet til PussiProfilbildet til GiggSProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til buskerudProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Sneaky29
Profilbildet til stian93Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til BergenoProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til AmpriProfilbildet til NinnaProfilbildet til Singel49Profilbildet til BecksProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til BDSM-Vesterålen

Medusa

@medusa
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Medusa:Disse profilene har Medusa besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje