Profilbildet til Roger84Profilbildet til bait69Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til ShineProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til maler.nProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til julieProfilbildet til dp72Profilbildet til lalaparProfilbildet til kennethProfilbildet til StaaleProfilbildet til carmellaProfilbildet til troendern93Profilbildet til i love boysProfilbildet til Helene89
Profilbildet til RantazticProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til BotanicalProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til MannValdresProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til NordlandProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til ElyProfilbildet til KaisaProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til RubberkingProfilbildet til ani5

Medusa

@medusa
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Medusa:Disse profilene har Medusa besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje