Profilbildet til swedmanProfilbildet til Hilde79Profilbildet til SoffiProfilbildet til troendern93Profilbildet til MannValdresProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Klar 79Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til Roger84Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til RememBr83Profilbildet til NinnaProfilbildet til shaftyProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til ValeriaProfilbildet til Maykie
Profilbildet til xantippeProfilbildet til Kalle2Profilbildet til ErogenProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til vekten75Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til søker sexProfilbildet til SoffiProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til cat68Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til agderProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til julie

Medusa

@medusa
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Medusa:Disse profilene har Medusa besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje