Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til SussProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Telemann88Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til fridafridaProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til HazeProfilbildet til Lica89Profilbildet til sisunorProfilbildet til binittedal31Profilbildet til .LisetvProfilbildet til LatexleahProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Bodøe-mann-27
Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til AyakachanProfilbildet til dogbayProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til shaftyProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til jarlemannProfilbildet til synnyProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til godheksaProfilbildet til harepusenProfilbildet til mann31vesterålen

Medusa

@medusa
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Medusa:Disse profilene har Medusa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje