Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til IronheartProfilbildet til Thea92Profilbildet til TordenspydProfilbildet til *Punky*Profilbildet til northkickProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til KarinagayProfilbildet til AngelManProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til NallexyProfilbildet til StianProfilbildet til Bergensgutt89
Profilbildet til uzi69Profilbildet til faithProfilbildet til CharlesProfilbildet til SKubrickProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til BiparProfilbildet til windel999Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til harepusenProfilbildet til LangbeinProfilbildet til LenemorProfilbildet til SylvesterProfilbildet til TearyProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til bakerProfilbildet til Mass Sage

Medusa

@medusa
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Medusa:Disse profilene har Medusa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje