Profilbildet til Stine1986Profilbildet til JaNuSProfilbildet til johnrunProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Tobben28Profilbildet til LeneaProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til two-playfulProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til SakoProfilbildet til Androx0Profilbildet til Tinkerbell
Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Matiine123Profilbildet til AyakachanProfilbildet til IntrMannProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til JupiterProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til westpar76Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til bwillyProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til SupermannProfilbildet til trentkar26søkerungjente

Medusa

@medusa
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Medusa:Disse profilene har Medusa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje