Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til simonaProfilbildet til leandroProfilbildet til JosepProfilbildet til Nic94Profilbildet til Dotto81Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til mrtoreProfilbildet til SoffiProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til bergen89Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til ingoladProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til ShineProfilbildet til .transe oslo 47
Profilbildet til Difference___Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til parivestProfilbildet til AsveigProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til elghodeProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til jeanettekProfilbildet til pvcloveProfilbildet til stuve92Profilbildet til MM77

Medusa

@medusa
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Medusa:Disse profilene har Medusa besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje