Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til vickycdProfilbildet til harepusenProfilbildet til ExosProfilbildet til fridafridaProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til PlatinumProfilbildet til ArconadaProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Just4youProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til kinkysjel
Profilbildet til testomanProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til ElyProfilbildet til ZeroProfilbildet til mark04Profilbildet til ninatvProfilbildet til silverProfilbildet til kastrdProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til MissMProfilbildet til bergen89Profilbildet til DjeimiProfilbildet til ak00nProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Tommyb

Medusa

@medusa
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Medusa:Disse profilene har Medusa besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje