Profilbildet til PhenrikProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til talkmanProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til joniProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til pytagorasProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til harepusenProfilbildet til Lolita <3
Profilbildet til LatexfunProfilbildet til ChivasProfilbildet til LadyStarProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til SjtProfilbildet til RubberkingProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til silverProfilbildet til RosjerProfilbildet til halloisProfilbildet til apeeassProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til elinkoskos

Medusa

@medusa
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Medusa:Disse profilene har Medusa besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 14 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 14 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje