Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til ninatvProfilbildet til ChrisCProfilbildet til elghodeProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til ani5Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til KvastenProfilbildet til Caleron86Profilbildet til poffenProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til sweden boyProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Plu2Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes
Profilbildet til miss76Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til El DiabloProfilbildet til MelekProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til JupiterProfilbildet til GeiriProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Joey77Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til TordenspydProfilbildet til krsflortProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Trh1980

Medusa

@medusa
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Medusa:Disse profilene har Medusa besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 1 minutt siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 1 minutt siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje