Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til JosepProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Helene89Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til RAPID4Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Natasha93Profilbildet til ShjalomProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til trannyboy
Profilbildet til bbck osloProfilbildet til OsloG21Profilbildet til komigje69Profilbildet til LangbeinProfilbildet til Kas=)Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til MarwinProfilbildet til Difference___Profilbildet til Reina21Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til wille455Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Geirern92Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til Staale

Medusa

@medusa
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Medusa:Disse profilene har Medusa besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 17 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 17 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje