Profilbildet til bbck osloProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Leto78Profilbildet til skurk3Profilbildet til CharlesProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til freaky2Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til norseman9Profilbildet til NordlandProfilbildet til ScorpionProfilbildet til swedmanProfilbildet til Kjellar
Profilbildet til poopITboyProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Fin g30Profilbildet til LauVauProfilbildet til RomeoProfilbildet til FinelineProfilbildet til sverre89Profilbildet til BullseyeProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til brollProfilbildet til dogbayProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til kaiasoProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til marita

Medusa

@medusa
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Medusa:Disse profilene har Medusa besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Medusa

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje