Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til yanaProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til InsomniaProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til DionysusProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til @nn@Profilbildet til ToyenProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til gamerosl
Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til krsflortProfilbildet til BjornchProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til trond`enProfilbildet til JM28Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Reisende40Profilbildet til ToyenProfilbildet til troendern93Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til MissProfilbildet til SherylProfilbildet til carogirlProfilbildet til SEXTREFF

Medusa

@medusa
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Medusa:Disse profilene har Medusa besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Medusa

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje