Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til burndocProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til røyskattaProfilbildet til cat68Profilbildet til JærguttenProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til xantippeProfilbildet til Reina21
Profilbildet til TommybProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til LatexfunProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til JustinProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til chipProfilbildet til babybooProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til synny

Medusa

@medusa
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Medusa:Disse profilene har Medusa besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Medusa

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje