Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til RockDudeProfilbildet til TheMissProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til KjellarProfilbildet til ManimalProfilbildet til beitoProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til MartinosloProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til _riccovero_
Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til monique tvProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til geddimannProfilbildet til Handyman31Profilbildet til xantippeProfilbildet til PSYllonProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til latexthingProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til vanosm52Profilbildet til fintparProfilbildet til apeeassProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Haakon92

Nordland

@meeisyou
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nordland:Disse profilene har Nordland besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje