Profilbildet til StaaleProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Dotto81Profilbildet til andy1988Profilbildet til halloisProfilbildet til NordJente90Profilbildet til L_KProfilbildet til sportfuckProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Helene89Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til trannyboy
Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til petzlProfilbildet til joniProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til TuttaProfilbildet til LeneaProfilbildet til Trh1980Profilbildet til SiljeProfilbildet til BullseyeProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til petrus1956Profilbildet til TheReaderProfilbildet til westpar76Profilbildet til solaProfilbildet til hawe35

Nordland

@meeisyou
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nordland:Disse profilene har Nordland besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje