Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til tinaProfilbildet til JiJiProfilbildet til trannyboyProfilbildet til synnyProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til ballderProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til KristiansenProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til Joachim*Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Natasha93
Profilbildet til VildeeeProfilbildet til Leto78Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til RememBr83Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til CindyCDProfilbildet til JupiterProfilbildet til guttenProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Thea92Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Siba44Profilbildet til Bimann43Profilbildet til norseman9

Nordland

@meeisyou
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nordland:Disse profilene har Nordland besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje