Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til BrumProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Dotto81Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til HebroProfilbildet til akane21Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til Kas=)Profilbildet til LonelyWomanProfilbildet til ellenProfilbildet til ole322Profilbildet til Osl38
Profilbildet til CdrypaProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til englevingerProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til lekenergodProfilbildet til apeeassProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til OsloG21Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til trannyboyProfilbildet til fadedProfilbildet til **Mrs.Mathea
  • 2 år, 10 måneder siden

    Meeow

    Meeow endret profilbildet sitt 2 år, 10 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje