Profilbildet til HebroProfilbildet til Nic94Profilbildet til StaaleProfilbildet til KvastenProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til BiTrineProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til BiparProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til ArielProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til MissProfilbildet til halloisProfilbildet til Olagutten
Profilbildet til bakerProfilbildet til MolliProfilbildet til troendern93Profilbildet til eddi1000Profilbildet til ChrisCProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til trisvikProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Linda_25Profilbildet til LåtteProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til SussProfilbildet til cat68Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Mr BMW
  • 3 år, 4 måneder siden

    Meeow

    Meeow endret profilbildet sitt 3 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje