Profilbildet til Lez 40Profilbildet til ZizouProfilbildet til BecksProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til ScorpionProfilbildet til hank95Profilbildet til zethProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til poffenProfilbildet til mindwtoProfilbildet til NannaProfilbildet til Lenemor
Profilbildet til freaky2Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til kmfantProfilbildet til nafaProfilbildet til lalaparProfilbildet til solaProfilbildet til par_30Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til LeticiaProfilbildet til LookmeProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til BittenProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til FrkAurora
  • 2 år, 8 måneder siden

    Meeow

    Meeow endret profilbildet sitt 2 år, 8 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje