Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til TheReaderProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til krsflortProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til kennedy85Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til BBW28Profilbildet til Passivg19Profilbildet til mann oslProfilbildet til Julie00Profilbildet til trisvikProfilbildet til line tvProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til KosMusProfilbildet til GiggS
Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til mrroyalProfilbildet til BottomProfilbildet til nafaProfilbildet til henrkjarProfilbildet til kmfantProfilbildet til NyssaProfilbildet til AvalonProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til **WanjaProfilbildet til ArousalProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til RonnProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til nina1992Profilbildet til Mossing34
  • 3 år, 8 måneder siden

    Meeow

    Meeow endret profilbildet sitt 3 år, 8 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje