Profilbildet til xtrProfilbildet til jenandProfilbildet til MikeProfilbildet til bakerProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til ShjalomProfilbildet til MortenBProfilbildet til mrtoreProfilbildet til hotfishProfilbildet til CleoProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til TheReaderProfilbildet til MrbigProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til søtgutt36oslo
Profilbildet til HommeProfilbildet til GiggSProfilbildet til line tvProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til DorransProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til NylongummiProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Buffy93Profilbildet til vekten75Profilbildet til stian93Profilbildet til RixnProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til mrniceguy

MellaKristin

@melaniekristin
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt MellaKristin:Disse profilene har MellaKristin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje