Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til lauraloveProfilbildet til På_søkProfilbildet til KimmernProfilbildet til IrenProfilbildet til pellepoleProfilbildet til Matiine123Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til jenandProfilbildet til kastrdProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til badboy1986Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}
Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Osl38Profilbildet til akane21Profilbildet til Matiine123Profilbildet til xdresserProfilbildet til henrkjarProfilbildet til trisvikProfilbildet til MusashiProfilbildet til godsg1Profilbildet til SupermannProfilbildet til *Punky*Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til GiggS

MellaKristin

@melaniekristin
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt MellaKristin:Disse profilene har MellaKristin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje