Profilbildet til jenandProfilbildet til BadboyProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til davidandreProfilbildet til Thea92Profilbildet til Trh1980Profilbildet til jens41Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til MaykieProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Just4youProfilbildet til CalaDor
Profilbildet til MizzyProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Mr.XProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til DrulProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til AzathothProfilbildet til YouwishProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til love one anotherProfilbildet til latexthing

MellaKristin

@melaniekristin
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt MellaKristin:Disse profilene har MellaKristin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje