Profilbildet til trond`enProfilbildet til silverProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til MehtevasProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til jannis25Profilbildet til chipProfilbildet til HommeProfilbildet til GogT1971Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til jente2011Profilbildet til Roger84Profilbildet til godsg1Profilbildet til **WanjaProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Bill
Profilbildet til two-playfulProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til carogirlProfilbildet til *Punky*Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til RememBr83Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Man30303Profilbildet til engenanjaProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til solaProfilbildet til Nic94Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til Pussi

MellaKristin

@melaniekristin
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt MellaKristin:Disse profilene har MellaKristin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje