Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til mrtoreProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Solros72Profilbildet til Cd28Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til CulprateProfilbildet til dia***Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til parivestProfilbildet til Exodia
Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til NataProfilbildet til windel999Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til eddi1000Profilbildet til cat68Profilbildet til AlekProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til TorolavProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til YouwishProfilbildet til Gutt23TRD

MellaKristin

@melaniekristin
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt MellaKristin:Disse profilene har MellaKristin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje