Profilbildet til fadedProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til NallexyProfilbildet til ole322Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til SammiProfilbildet til PSYllonProfilbildet til XenaProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til GogT1971Profilbildet til LærerenProfilbildet til AlekProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til pvclove
Profilbildet til kjelli77Profilbildet til JaNuSProfilbildet til TempenProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til petrus1956Profilbildet til superteddProfilbildet til KospieProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til monique tvProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til MizzyProfilbildet til vesle 43Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til søker sexProfilbildet til Valeria

MellaKristin

@melaniekristin
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt MellaKristin:Disse profilene har MellaKristin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje