Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til gameroslProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til sjømannProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til oslokosProfilbildet til silverProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til bunnyProfilbildet til ArconadaProfilbildet til ChivasProfilbildet til Lolita <3
Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Mass SageProfilbildet til DionysusProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til shaftyProfilbildet til SiljeProfilbildet til RogermadsProfilbildet til hank95Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til CulprateProfilbildet til johnrunProfilbildet til h_frodeProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Karinagay

MellaKristin

@melaniekristin
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt MellaKristin:Disse profilene har MellaKristin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje