Profilbildet til førdeparetProfilbildet til pia1975Profilbildet til TordenspydProfilbildet til mark04Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til sportfuckProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til oslokosProfilbildet til ani5Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til ManimalProfilbildet til MatteStProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til pitt76Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til KinkyBiJente
Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til fintparProfilbildet til Reina21Profilbildet til vekten75Profilbildet til latex66Profilbildet til røyskattaProfilbildet til MortenBProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til blaithinProfilbildet til SimProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til guttenProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til 59modellProfilbildet til binittedal31Profilbildet til StavangerM60

MellaKristin

@melaniekristin
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt MellaKristin:Disse profilene har MellaKristin besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje