Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til BrumProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til BotanicalProfilbildet til cat68Profilbildet til komigje69Profilbildet til shivaProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til kennethProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til CharlesProfilbildet til Roger84Profilbildet til .transe oslo 47
Profilbildet til På_søkProfilbildet til søker sexProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til trond`enProfilbildet til NallexyProfilbildet til Donatello21Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til SjtProfilbildet til krsflortProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til SKubrickProfilbildet til chipProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Rebel&Passion

MellaKristin

@melaniekristin
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt MellaKristin:Disse profilene har MellaKristin besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 22 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 22 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje