Profilbildet til Par på camProfilbildet til MizzyProfilbildet til carogirlProfilbildet til shaftyProfilbildet til AlexsProfilbildet til windel999Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til orphansProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ExodiaProfilbildet til KosMus
Profilbildet til xdresserProfilbildet til MeeowProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til windel999Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til badboy1986Profilbildet til SamehadaProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til AinaCdProfilbildet til faithProfilbildet til RockhardOslo

MellaKristin

@melaniekristin
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt MellaKristin:Disse profilene har MellaKristin besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 6 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 6 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje